FAQ

Waarom moet ik kiezen voor de DGE Adviesgroep?

U kiest voor DGE Adviesgroep omdat wij u maximaal laten besparen en verduurzamen. We zoeken het beste persoonlijke aanbod voor u zodat u nooit te veel betaald. U heeft één persoonlijk aanspreekpunt voor al uw diensten. Geen gedoe meer.

Hoe gaat de afspraak met DGE Adviesgroep?

Nadat u uw gegevens heeft ingevuld nemen wij contact met u op. Bij het contact moment evalueren we uw huidige situatie en kijken gezamenlijk hoe we het beste kunnen besparen. Dit kan per telefoon of op afspraak bij u thuis.

Heeft DGE Adviesgroep altijd het beste aanbod?

Wij bij DGE Adviesgroep vinden het belangrijk dat wij een advies op maat geven waarbij prijs kwaliteit hoog in het vaandel staat. Wij komen altijd met het scherpste aanbod tegen de beste kwaliteit.

Wat houdt DGE Adviesgroep in?

DGE Adviesgroep staat voor Duurzaam, Glasvezel en Energie. Dit houdt in dat we gespecialiseerd zijn in adviseren op het gebied van zonnepanelen, isolatie, glasvezel en energie. Door de jaren lange ervaring hebben hebben wij een groot scala aan vaste klanten die wij jaarlijks laten besparen.

Wat is het verdienmodel van DGE Adviesgroep?

DGE Adviesgroep wordt betaald door de providers en leveranciers. Dit staat los van het aanbod wat wij u kunnen doen. Door de sterke onderhandelingspositie zorgt dit voor betere tarieven. 

Wat gebeurt er als ik toch geen aanbod van DGE Adviesgroep wil?

Dit is geen enkel probleem. Onze afspraken zijn geheel kosteloos en u zit nergens aan vast. Nadat wij u na drie keer bellen niet te pakken hebben gekregen vernietigen wij uw gegevens uit ons systeem.