Isolatie

DGE Adviesgroep kan samen met u kijken hoe we uw huis zo goed mogelijk kunnen isoleren. Isoleren heeft tal van voordelen en is een waardevermeerdering voor uw huis. DGE Adviesgroep biedt vloerisolatie, spouwisolatie, dakisolatie en bodemisolatie aan. Bij het uitvoeren van één van deze isolatiemethodes zal u aanzienlijk gaan besparen op uw stookkosten.

Vloerisolatie

Bodemisolatie DGE Adviesgroep

Een koude vloer of onaangename koude voeten? Dit komt omdat een groot deel van de warmte het huis via de vloer verlaat.

In de kruipruimte van een woning is vaak koude lucht aanwezig. Tezamen met warme opstijgende lucht in de woning ontstaat er een koude luchtstroom die de warme lucht wegvoert van de vloer wat voor een koude vloer zorgt. Deze koude vloer creëert een onbehaaglijk gevoel in de woning. Doormiddel van vloerisolatie verwarmen we uw voeten en verlagen we uw rekening.

Bodemisolatie DGE Adviesgroep

Spouwisolatie

Spouwmuur isolatie DGE Adviesgroep

Spouwmuurisolatie is dé oplossing om in de winter uw huis lekker warm te houden zonder dat uw stookkosten omhoog schieten. Of het houdt juist uw woning lekker koel op een hete zomerdag waardoor u geen airco meer nodig heeft.

Spouwmuurisolatie zorgt ervoor dat uw wooncomfort sterk verbetert en dat u minder last heeft van vocht en schimmelplekken. Daarbij gaat is het een waardevermeerdering van uw huis en bespaart u enorm op de vaste lasten.

De investering is na 3 tot 5 jaar al terug te verdienen en kan u een besparing van wel 35% opleveren op de maandelijkse rekening!

Dakisolatie

Dakisolatie

Bij slecht geïsoleerde huizen gaat veel warmte onnodig verloren via het dak. Warme lucht stijgt  op en ontsnapt zo uit de woning wanneer het dak niet goed geïsoleerd is. Het dak is één van de grootste bronnen van warmteverlies in een woning.

Met goede dakisolatie is dit warmteverlies makkelijk te voorkomen. Hierdoor blijft de warmte in uw huis en bespaart uw flink op de stookkosten. Een leuke bijkomstigheid is dat u ook nog een steentje bijdraagt aan een milieuvriendelijke samenleving.

Dakisolatie

Bodemisolatie

Bodemisolatie DGE Adviesgroep

Vocht dat vanuit de bodem condenseert in uw kruipruimte en tegen de vloer zorgt er vaak voor dat het vochtgehalte in uw woning stijgt. Dit heeft vaak nare gevolgen voor het comfort in uw woning. Vocht neemt kou en kilte met zich mee, het kan zorgen voor nare luchtjes en er is een grotere kans dat u last heeft van ongedierte.

Door bodemisolatie wordt de koude bodem gescheiden van de warmere lucht in de kruipruimte. Hierdoor blijft de kou en het vocht in de bodem van uw huis. Het gevolg is geen condens en koude lucht tegen de onderkant van uw vloer en dus een warmer en comfortabelere woning. Dus lekkere warme voeten in de winter.

De voordelen

Alle voordelen van DGE Adviesgroep

De voordelen van het isoleren van uw huis:

Alle voordelen van DGE Adviesgroep

Afspraak

Afspraak met DGE Adviesgroep

Begin nu met verduurzamen van uw woning doormiddel van isolatie en bespaar direct op uw stookkosten. DGE Adviesgroep heeft jaren lange ervaring en heeft altijd een oplossing voor uw woning.  Als u een afspraak met ons maakt gaan we in alle rust u maximaal laten besparen met isolatie. Onze afspraken zijn geheel kosteloos. 


Maak een afspraak